fbpx

Online Partner har sedan 2008 fått förtroendet att hjälpa över 1500 företag och organisationer med den digitala resan och införandet av molnbaserade arbetsverktyg.

Det är vi otroligt stolta över.

Bättre samarbete och lägre kostnader

Vi har inte bara sparat en massa pengar. Vi har dessutom kraftigt ökat säkerheten i våra system och samtidigt fått helt nya arbetsverktyg som uppskattas av våra medarbetare för att de är enkla att använda och bidrar till ett effektivare arbete. En ny möteskultur har utvecklats inom bolagen som gör att vi idag har mycket bättre samarbete och kommunikation med varandra.

Obegränsat lagringsutrymme med Workspace Enterprise

Som reklambyrå arbetar Kallet dagligen med stora mängder datafiler, allt ifrån dataloggar till webbplatser, texter, bildbanker och filmer. Det blir snabbt många gigabyte som ska vara tillgängliga och enkla att hitta. Med Google Workspace Enterprise fick Kallet inte bara nya moderna arbetsverktyg med e-post, ordbehandling, chat och mötesverktyg – de fick också molnlagring i Google Drive med obegränsat diskutrymme.

VÅRA PRODUKTER

 

Våra tjänster

Migrering

Våra experter hjälper till med uppsättning, anpassning och flytt av konton och data till och från olika miljöer.

Konsultation

Våra experter finns tillgängliga för konsultuppdrag inom Googles molnbaserade verktyg och bistår med både strategi och genomförande.