Upptäck fördelarna med att kombinera Microsoft 365 och Google Chromebooks


Webbinarium!
Vi får många frågor om det går att använda Microsoft 365 tillsammans med Chromebooks. Svaret är att det går alldeles utmärkt!

Vill du veta hur det går till och varför det kan vara ett mycket smart sätt att ta del av det bästa av två lösningar? I så fall är du varmt välkommen till vårt webbinarium den 1 december 2021.

Välj det bästa av Microsoft 365 och Chromebooks

Många skolor har gjort förflyttningen från PC/Mac och Microsoft 365 till en miljö med Chromebooks och Google Workspace for Education. Faktum är att idag ligger Chromebooks på första plats i världen inom utbildning. Men man behöver inte göra en total förflyttning från Microsoft 365 för att kunna ta del av alla möjligheter som Chromebooks och Google Workspace erbjuder. Fortsätt använd era favoritprogram som Microsoft 365 på Chromebooks. Ni får dessutom tillgång till alla verktyg i Google Workspace och andra programvaror som är anpassade till Chrome OS, t ex den digitala provapplikationen Trelson Assessment. Chromebooks hanterar synk med Microsoft Active Directory och ni kan själva välja vilken inloggningsmetod ni vill använda; Microsoft eller Google.

Anmäl dig här

Varmt välkommen till ett lärorikt webbinarium!

Träffa experterna

Det här är bara några exempel på varför kombinationen av Microsoft 365 och Chromebooks kan vara ett attraktivt vägval för er. På webbinariet får vi besök av Sveriges främsta Googleexperter som gör en djupdykning i de tekniska förutsättningarna så att du som är IKT-strateg eller medarbetare på IT-avdelningen ska få svar på alla dina frågor och funderingar.

Var: Live på Youtube
När: 1 december 2021, 14.00-14.45