Nya tider – nya arbetssätt
Välkommen till Online Partners minimässa

3 december 2021

En minimässa med de bästa lösningarna för hybrida arbetssätt

Vårt sätt att arbeta har förändrats kraftigt och det är inte säkert att vi kommer tillbaka till det som var före pandemin. Hybrida möten är det nya normala när medarbetare, kollegor och kunder inte alltid befinner sig inte samma plats. Därför är det ännu viktigare att skapa rätt förutsättningar som ger stöd åt nya sätt att arbeta tillsammans.

Chromebooks och Google Meet i kombination med rätt utrustning för ljud och bild ökar känslan av närvaro och delaktighet vilket är väldigt betydelsefullt för att samarbete och kommunikation ska kunna fungera på ett smart och effektivt sätt. Oavsett om deltagarna arbetar hemifrån, på kontoret eller är på resande fot.

Se den senaste tekniken för hybrida möten

Vi har alldeles nyligen flyttat in i nya lokaler på Mejerivägen 3 i Liljeholmen. Vi lever som vi lär och har utrustat alla konferens- och mötesrum med de senaste Google Meet konferensrumslösningar från Acer, Asus, BenQ, Lenovo och Logitech.

Varmt välkommen till oss den 3 december. Kom och se hur det fungerar i praktiken, ta del av intressanta föreläsningar och träffa våra partners och leverantörer. I våra showrooms kan du klämma och känna på senaste lösningar för ljud & bild och den nya generationen av företagschromebooks. Dessutom visar vi mjukvarulösningar för virtualisering med Cameyo och hur du enkelt gör om gamla PC-datorer till snabba Chromebooks med CloudReady.

Datum: 3 december 2021
Tid: 14.00 – 17.00
Plats: Online Partner, Mejerivägen 3, Stockholm (hitta hit)

Välkommen på en spännande halvdag hos oss på Online Partner!

Träffa våra samarbetspartners och leverantörer från

 

Anmäl dig här