Skoldagen MALMÖ 2023 – 16/5
Framtid, nyheter och kunskap

Online Partner bjuder in dig till en exklusiv förmiddag hos Google där vi delar med oss av våra planer framöver, de senaste nyheterna från Google och från oss på Online Partner.

Välkommen till Skoldagen Malmö 2023! Både Googles och våra egna specialister delar med sig av sina bästa tips och erfarenheter kring hur du får ut det mesta av Google for Education. Sara Bruun visar hur man kan uppnå bättre fokus i klassrummet och skapa en tillgänglig lärmiljö med hjälp av vår egen app Trelson Assessment. Vi bjuder dessutom på kunskapsdelning och “best practice” kring säkerhet i Google-domänen och efterlevnad av GDPR. Vi avslutar med en stärkande lunch hos mingel.

Varmt välkommen till en riktigt informationsintensiv förmiddag!

Agenda Skoldagen Malmö
Tisdag 16 maj 09.00 – 12.30

09.00 Kaffe & smörgås
09.15 Välkommen och presentation av teamet
09:25 Isabel Miranda Gonzales från Google pratar om Googles syn på framtiden, Workspace for Education, ChromeOS och nyheter från Google
10.10 Bensträckare
10.20 Kunskapsdelning med Online Partners Googlespecialister. Fredrik Linnander, VD och Marcus Tagel, Googlespecialist, reder ut begreppen kring hur du kan arbeta säkert i Google. Hur gör ni en genomlysning av er säkerhet? Vad är “audit och client side encryption”? Hur gör ni för efterleva kraven i GDRP och arbeta i Google? Vi slår även hål på myten att Microsoft skulle vara säkrare att använda än Google!
11.15 Bensträckare
11.25 Skapa en tillgänglig lärmiljö med hjälp av Trelson Assessment. Sara Bruun berättar och visar.
11.45 Amanda Cederberg och Annika Wibergh från Utvecklingsavdelningen i Malmö stad berättar hur de organiserar för kartlägga behov, granskning samt implementering av centralt upphandlade digitala tjänster och lärresurser. Detta behöver huvudmän stötta med samt vad behöver rektor behöver organisera och planera för att möjliggöra implementeringen.
12.15 Avslutning och lunch

Tid: Tisdagen den 16/5 09.00 – 12.30 därefter lunch

Plats: Malmö Live

Anmälan senast: torsdag 11/5 kl 12.00

Eventet är FULLSATT!

Begränsat antal platser
Anmäl dig nu!

Antalet platser är begränsat så anmäl dig och dina kollegor direkt för att inte missa detta!

Detta är ett exklusivt event för utvalda kunder med ett begränsat antal platser. Meddela eventuella förhinder i god tid så vi kan ge din plats till någon annan.