Tech Talk
Säkerhet i Googles molntjänster

Årets första Tech Talk handlar om säkerhet och riktar in sig på två olika frågeställningar: Hur skapar du en säker e-postmiljö som skyddar mot bedrägerier och virus? och Hur skyddar Chrome OS företagets digitala resurser?

Välkommen den 8 mars, kl 11.00 – 12.00

Digitala hot blir allt vanligare

Digitala intrång och attacker kan orsaka stor förödelse och i värsta fall leda till mycket negativa konsekvenser för företaget, kunder och leverantörer. När varje dator och mobiltelefon kan användas som en ingång till företagets digitala resurser, upplever många företag att de är sårbara och en oro finns för att bli utsatta för e-postbedrägerier, nätfiske och skadlig programvara. E-post som skickas från den egna domänen måste komma fram till rätt mottagare utan att ha manipulerats på vägen och den egna domänen får inte kapas för att användas som plattform för att sprida t ex spam och virus.

Träffa våra experter!

Google är utvecklat från grunden med säkerhet som högsta prioritet och tillhandahåller flera säkerhetslager. Tillsammans med våra experter från Online Partner och HP gör du en djupdykning i Googles säkerhetslösningar. Du lär dig allt om hur Chrome OS aktivt skyddar företagets digitala resurser och hur du skapar en säker miljö för e-post och andra kommunikationssätt. Vi går igenom vad du på DNS-nivå och i Google Workspace administratörspanel kan göra för att helt ta bort riskerna för identitetsförfalskning av alla dina domäner i verksamheten. Louise Wistrand från HP visar de senaste tillskotten i Chrome-portföljen, hur de arbetar med säkerhet i flera lager, AI-driven hotdetektering och ett självläkande samt skrivskyddat operativsystem. Passa på att ställ dina frågor direkt till våra experter!

Här kan du se TechTalk #2

Anmäl dig nu på en gång!

Tech Talk är höjdpunkten för dig som är intresserad av hur Googles infrastruktur för säkerhet är uppbyggd och hur du använder avancerad säkerhet för att skydda er IT-miljö. Anmäl dig nu på en gång och dela gärna inbjudan till dina kollegor.

Hoppas vi ses den 8 mars!

Bjud in dina kollegor!

Tycker du detta låter intressant? Bjud gärna in dina kollegor!

Föredragshållare

Fredrik Linnander
VD, Online Partner

Fredrik Hedström
Utvecklingschef, Online Partner

Henrik Tinnberg
Google Workspace Specialist, Online Partner

Louise Wistrand
Chrome Enterprise Specialist, HP