En höst full av nyheter! 

Fler valmöjligheter, större flexibilitet! Skillnaden mellan licensversionerna och hur du skräddarsyr er domän!

Webbinarium 14 september 15.00

Varmt välkommen till Online Partners webbinarium om Google Workspace for Education! Vi har en spännande höst framför oss då vi kommer se massor av nyheter i Google Workspace for Education!  Vi går igenom några av våra favoritnyheter och reder samtidigt ut vad som finns i de olika licensversionerna av Google Workspace for Education och vilka inställningar du kan göra för att skräddarsy er skoldomän.

Det här är ett webbinarium för dig som är systemadministratör eller som på annat sätt är delaktig i utformningen av hur ni använder Google Workspace for Education. Det finns mängder av anpassningar och funktioner som du kan aktivera för att öka säkerheten och ge lärare och elever bättre och effektivare verktyg som förbättrar engagemang och samarbete. Lär dig mer om detta på vårt webbinarium och fråga våra experter om allt du vill veta!

Träffa våra experter

Med mångårig erfarenhet från läraryrket och som skolledare vet vår experter precis vilka utmaningar ni har som arbetar som lärare och administratörer. De kan allt och lite till om Google Workspace for Education och kommer dela med sig av sina bästa tips & tricks med inriktning på datasäkerhet, effektivare undervisning, bättre engagemang och samarbete.

Har du frågor och funderingar om hur du ska använda Google Workspace for Education eller vilka licenser du ska använda? Vad du än undrar över – ställ dina frågor direkt till våra experter!

Anmäl dig här

Varmt välkommen till ett lärorikt webbinarium med de främsta experterna på Google Workspace for Education! Ange din e-postadress så skickar vi en länk till webbinariet.

Föredragshållare

Daniel Johansson
Skolansvarig, Google Certified Innovator and Trainer
Online Partner

Henning Knudsen
Försäljning Norge
Online Partner

Kim Nilsen Aarberg
Lærerspesialist PfDK, Follese skole
Askøy kommune

Patrik Zackrisson
Försäljnings- och marknadsansvarig
Online Partner

Bjud in dina kollegor!

Tycker du detta låter intressant? Bjud gärna in dina kollegor! Skicka länken till denna sida till dina kollegor du tror är intresserade av att delta.