Den populäraste skoldatorn i Sverige!

Varmt välkommen till ett webbinarium om Chromebooks – Sveriges populäraste device i skolmiljö!

Webbinarium 19 oktober, 15:00

Hur kommer det sig att Chromebooks blivit så populära?

De är utvecklade för att användas i skolor och ligger sedan länge på första plats när skolor i Sverige köper nya datorer till undervisningen. Över 43 % av alla nya enheter som köps är en Chromebook. Och siffran ökar varje år. Faktum är att Sverige är bland de bästa i hela världen på att använda Chromebooks.

Vi gör en grundlig genomgång av Chromebooks som tillsammans med operativsystemet Chrome OS bidrar till mycket av det som svenska skolor efterfrågar idag, bl a: användarvänlig datormiljö för både elever och lärare, hög säkerhet, efterlevnad av GDPR och att alltid ha den personliga integriteten som högsta prioritet. Dessutom med en mycket budgetvänlig kalkyl!

Missa inte ett intressant och lärorikt webbinarium där du kommer få full inblick i fördelarna med Chromebooks! Här är delar av innehållet:

– Vi visar hur kalkylen ser ut, total cost of operation, TCO, och ger skarpa exempel från skolor som gått över till Chromebooks.

– Alla Googles produkter, inkl Chromebooks är säkra “by-default”. Vi förklarar hur GDPR, säkerhet och personlig integritet hanteras.

– Hur fungerar Chromebooks i klassrummet? De är tåliga och robusta med lång batteritid. Startar på några sekunder, är enkla att använda och uppdateras automatisk utan att störa användaren. Det och mycket mer tar vi upp på webbinariet.

– Är du IT-administratör? Vi visar hur den molnbaserade administratörskonsolen fungerar, inställningar och funktioner som gör att du kan hantera alla skolans alla Chrome-enheter mycket enkelt och effektivt.

– Är du IKT-strateg eller lärare? Vi går igenom vilka verktyg för inlärning, samarbete och kommunikation som du kan tillföra undervisningen när din skola använder Chromebooks.

– Fungerar Chromebooks tillsammans med Office 365? Ja! Det går alldeles utmärkt och vi visar hur.

Träffa experterna!

Är det något du vill veta om Chromebooks? Ställ dina frågor direkt till Sveriges främsta Googleexperter som ger dig svara på alla dina frågor och funderingar. Vi får dessutom besök av en digital utvecklingsstrateg ifrån Simrishamns kommun som delar med sig av sina erfarenheter av Chromebooks.

Välkommen!


Anmäl dig här

Varmt välkommen till ett lärorikt webbinarium med de främsta Googleexperterna.
Ange din e-postadress så skickar vi en länk till webbinariet.

Var: Live på Youtube
När: 19 oktober, 15.00