Välkommen till webbinarium 26/5
Allt du behöver veta om Chromebooks i skolan

Den 26 maj genomför Online Partner ett webbinarium tillsammans med Google. Vi går igenom allt ni behöver vet om Chromebooks, hur de används på bästa sätt och varför de är #1 i Sveriges skolor.

Bättre stöd i undervisningen

Det som skolorna kanske värdesätter mest är hur de bidrar till undervisningen. Chromebooks ökar tillgängligheten för elever och lärare som alltid kommer åt sina arbeten från alla enheter, var de än befinner sig. De startar på några sekunder, är enkla att använda och uppdateras automatisk utan att störa användaren. Chromebooks är snabba, säkra, tåliga och finns i olika utföranden och prisklasser för att passa olika budgetar. För krävande arbetsmiljöer som till exempel skolor, finns Chromebooks som tål stötar, slag och till och med en utspilld läsk över tangentbordet.

Ekonomiska fördelar

De ekonomiska fördelarna är väldigt tydliga. Kostnaden för en Chromebook är 60 % lägre än andra enheter. Du får alltså fler än dubbelt så många Chromebooks för samma pris jämfört med om ni köper andra typer av enheter. Dessutom behöver en Chromebook 58 % mindre tid i hantering när man jämför över en 3-årsperiod. Med Chrome Upgrade, den molnbaserade administratörskonsolen, har skolans administratör full kontroll över varje enhet och kan skapa regler och policies samt aktivera och inaktivera appar på alla enheter i nätverket.

Användarvänlighet, kvalitet och pris gör att skolan kan ge alla elever samma förutsättningar att använda en riktigt bra dator i undervisningen.

Lyssna på experter från Google och Online Partner

Missa inte det här tillfället att få mer information och kunskap om Chromebooks. Vi har bjudit in två av de främsta experterna på Google som tillsammans med Online Partners egna experter delar med sig av sina kunskaper. Vi får även besök av Henrik Tuneberg som ansvarar för IT och digitalisering på Kunskapsförbundet Väst med 3000 elever på gymnasiet och 3000 på vuxenutbildningen.
Ställ frågor direkt till våra experter!

Har du frågor och funderingar om Chromebooks? Går de att använda i en blandmiljö med windows, vilka appar finns som stöd för undervisningen, hur fungerar det med uppdateringar, hur hanterar man hundratals, kanske tusentals datorer på ett smidigt sätt? Vad du än undrar över – ställ dina frågor direkt till våra experter!

Datum: 26 maj
Tid: 15:00
Var: Youtube – anmäl dig för länk

Anmäl dig nu

Använd formuläret för att anmäla dig så skickar vi en länk till webbinariet.

Bjud in dina kollegor!

Alla är välkomna till webbinariet så maila gärna den här inbjudan till dina kollegor på din skola eller andra skolor.

Föredragshållare

Patrik Zackrisson
Sälj- och marknadschef
Online Partner AB

Daniel Johansson
Skolansvarig, Certifierad specialist på Google for Education
Online Partner AB

Emil Andersson
Head of Google for Education
Google Sverige

Isabel González Miranda
Google for Education Manager, Specialist med lång erfarenhet från skolvärlden
Google Sverige

Henrik Tuneberg
Enhetschef IT & digitalisering
Kunskapsförbundet Väst