Välkommen till Webbinar 9/6 NO

Tech Talk for Education är Online Partners kunskapskanal där ni får träffa våra egna experter, ställa frågor och få mer kunskap om hur Googles verktyg kan användas för att ge stöd åt lärande och administrativa processer på ett effektivt och säkert sätt i er skola. Vårt första Tech Talk for Education blev väldigt uppskattat och vi har fått många förfrågningar om när det är dags för nästa.

Den 5 maj kör vi igen! Vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter om dagens brännheta ämne – Säkerhet, personuppgifter, känslig information och trygghet.

Vi får även besök av Mats Liljedahl och Niklas Nord från Arvika kommun som arbetat mycket målmedvetet och framgångsrikt med säkerhetsfrågorna.

Är du IT-administratör, IKT-strateg, rektor eller huvudman – Tech Talk for Education #2 är perfekt för alla er som redan nu vill förbereda er för HT 2021!

Digital säkerhet i skolan – vad innebär det i praktiken?

Vad kan du göra för att leva upp till alla krav som ställs på hur personuppgifter och känslig information hanteras i skolmiljön? Våra experter går igenom hur du anpassar er domän,  Google Workspace for Education och Chromebooks. Vilka inställningar kan du göra och vilka policies kan du skapa för att maximera säkerheten och anpassa den till de krav som skolor behöver leva upp till?

Våra experter diskuterar och ger konkreta tips. Dessutom får vi besök av två representanter från en av Sveriges kommuner som arbetat målmedvetet och framgångsrikt med säkerhetsfrågorna.

Safe Search – vad är det?

Hur kan skolan bidra till en tryggare internetmiljö? Safe Search är en inbyggd funktion som filtrerar bort explicit innehåll från Googles sökresultat. Vi berättar mer och visar hur du anpassar och aktiverar funktionen.

Datum: 26 maj
Tid: 15:00
Var: Via länk

Anmäl dig nu

Tech Talk for Education #2 är fullspäckat med värdefull information för dig som administrerar skolans domän. Missa inte detta tillfälle att träffa våra experterna som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. När du har registrerat dig skickar vi en anslutningslänk.

Föredragshållare

Fredrik Linnander
VD, Online Partner

Fredrik Hedström
Utvecklingschef, Online Partner

Henrik Tinnberg
Specialist, Google Workspace, Online Partner

Bjud in dina kollegor!

Tycker du detta låter intressant? Bjud gärna in dina kollegor!