Så lyckas du med Google for Education – Del 1 Chrome

Välkommen till webbinarium den 26 oktober kl 14.00 – 15.00

Är du nyfiken på hur ChromeOS och Google Chromebooks kan förbättra arbetet i din skola? Varför blir kostnaderna lägre? Hur ökar du säkerheten och hur kan IT-administrationen förenklas och förbättras? Anmäl dig då till vårt webbinarium där vi benar ut hur Google for Education och Chromebooks kan bli en väl värd investering för din skola, utifrån perspektiven ekonomi, säkerhet, integritet och administration.

På webbinariet kommer Googles och Online Partners experter berätta mer om ChromeOS, Chromebooks och hur du kan få ut mer av Google for Education. Du får även tillfälle att ta del av Nacka gymnasiums erfarenheter av att arbeta med digital transformation och Google for Education.

Ställ frågor direkt till våra experter!

Har du frågor och funderingar om ChromeOS och Chromebooks? Går de att använda i en blandmiljö med Windows, hur fungerar det med uppdateringar, hur hanterar man hundratals, kanske tusentals datorer på ett smidigt sätt? Vad du än undrar över – ställ dina frågor direkt till våra experter!

Datum, tid & plats

Var: Live på Youtube
När: 26 oktober 2022, 14.00 – 15.00

Senare i höst bjuder vi in till del 2 i detta webinar som fokuserar på Google Workspace for Education och pedagogiska verktyg och lösningar.

Se del 2 den från den 16/11

Del 2 i denna webbinarserie fokuserar på Google Workspace for Education och verktygen för skolarbetet.

Till del 2

Vill du se det inspelade webbinariet?

Använd formuläret så skickar vi en länk till webbinariet.