Så lyckas du med Google for Education – Del 2 Workspace for Education

Välkommen till webbinarium den 16 november kl 14.00 – 15.00

Fler än 180 miljoner världen över använder Google Workspace for Education i undervisningen på skolor och universitet. Lärare och eleverna har allt de behöver för att arbeta självständigt eller i grupp direkt i sina dokument. E-post, ordbehandling, kalkylark, presentationer, kalendrar, möten, grupparbeten, videosamtal och lagringsutrymme. Uppkopplad eller offline – skolarbetet kan göras var som helst, när som helst och på valfri enhet, t ex dator, Chromebook eller surfplatta.

Det här är ett webbinarium för dig som kanske ännu inte har börjat använda Google for Education men som vill veta mer om verktygen och hur de används i undervisningen. Vi går igenom allt du behöver veta om varför Google Workspace for Education ger elever och lärare de bästa förutsättningarna för lärande, pedagogik, kreativitet och kommunikation.

Lär dig mer om detta på vårt webbinarium och fråga våra experter om allt du vill veta!

Träffa våra experter!

Med mångårig erfarenhet från läraryrket och som skolledare vet vår experter precis vilka utmaningar ni har som arbetar som lärare och administratörer och de kommer dela med sig av sina bästa tips & tricks med inriktning på undervisning och pedagogik.

Har du frågor och funderingar om hur du ska använda Google Workspace for Education? Vad du än undrar över – ställ dina frågor direkt till våra experter!

Datum, tid & plats

Var: Live på Youtube
När: 16 november 2022, 14.00 – 15.00

Missade du del 1 om Chrome? 

Se det första webbinariet i denna serie.

Till del 1

Vill du se det inspelade webbinariet?

Använd formuläret nedan så skickar vi en länk till webbinariet.