Missa inte vårt webbinarium med experter från

Google och Online Partner!

Chrome OS – Maximal produktivitet och säkerhet i Googles infrastruktur

Vilka utmaningar står företagen inför idag i en allt mer distribuerad verklighet där distansarbete är det nya normala och där alla typer av personal behöver molnbaserade lösningar för produktivitet och säkerhet? Vi delar med oss av ett inspelat webbinarium där Joakim Abrahamsson från Google och vår egen VD, Fredrik Linnander, fördjupar sig i Googles operativsystem, Chrome OS, och hur det bidrar till ökad säkerhet, produktivitet och kostnadseffektivitet.Anmäl dig här

Missa inte detta tillfälle att lära dig mer om Chrome OS och Googles företagslösningar!
Ange din epostadress så skickar vi en länk till webbinariet.
Kostnadsfri konsekvensanalys!

Vilka är konsekvenserna för er om ni byter IT-miljö till Google? Vi går igenom era nuvarande förutsättningar och visar hur en förflyttning till Google kan påverka er IT-miljö och ekonomi.

Erbjudandet är kostnadsfritt och gäller alla som tog del av vårt webbinarium!

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Agenda
Ta del av vårt inspelade webbinarium med Google och Online Partner!

Webbinariet riktar sig till dig som vill få bredare kunskap om Googles infrastruktur. Vi tar upp vanligt förekommande frågeställningar som företagen har idag om t ex säkerhetshot, virus, ransomware och dataförlust. Kanske behöver du ett bra underlag för en jämförelse med en windowsbaserad IT-miljö och undrar om det går att använda windowsapplikationer i en Googlemiljö? Våra experter från Google och Online Partner redogör för Googles operativsystem, Chrome OS och hur det passar in i företagens övergripande molnstrategier och varför det är det optimala verktyget för ökad produktivitet och säkerhet.


Deltagare


Joakim Abrahamsson
Head of Chrome OS Commercial Channel | Nordics & UK, Google
Joakim är ansvarig för Chrome OS och Googles kommersiella partners i Norden och Storbritannien. Han har mer än 20 års erfarenhet från ledande befattningar i Norden och Europa inom produkt- och affärsutveckling hos IT-företag som t ex Xerox, Samsung och Google.


Fredrik Linnander
VD och grundare, Online Partner
Mer än 20 års erfarenhet av IT som konsult och entreprenör och idag en av Sveriges absolut främsta experter inom Googles molnbaserade lösningar. Seniorkonsult i flera av Online Partner ABs uppdrag i små och stora företag samt landets skolor och kommuner.


Patrik Zackrisson
Sälj och marknadschef, Online Partner
Patrik har mer än 20 års erfarenhet från företagsutveckling med särskild inriktning på digitalisering och effektivisering av verksamhetskritiska processer.