Framtidens arbetsplats är här – Google Workspace

Följ med våra experter från Google och Online Partner som lär dig allt om hur Google Workspace bidrar till ökad produktivitet, bättre samarbete, systemsäkerhet och kostnadseffektivitet. Vi har även med oss en gäst från Nordward som berättar om företagets resa bort från Microsoft 365 till Google Workspace.

När: 25 mars 2021
Tid: 10:00–10:45
Var: Live via länkAgenda


 • Välkommen!

  1

  10:00

 • Framtidens arbetsplats - därför valde Google att lansera Google Workspace

  10:00–10:15

  Simon presenterar visionen kring nya Google Workspace och hur GWS hjälper fler än 6 miljoner företag till framgång i en allt mer digitaliserad värld med distribuerade system

  2

  Framtidens arbetsplats - därför valde Google att lansera Google Workspace

 • Christian Ahlin berättar om företagets resa från en ineffektiv och resurskrävande IT-miljö

  3

  10:15–10:30

  Christian Ahlin från Nordward delar med sig av sina erfarenheter från införandet av Google Workspace i Nordwards, en organisation med 290 medarbetare utspridda på fem platser i Skandinavien.

 • Så kan företag skydda sig mot dataintrång och informationsförlust

  10:30–10:40

  Fredrik Linnander, VD, Online Partner AB redogör för hur Googles säkerhetslösningar levererar optimal systemsäkerhet. Han ger även exempel på Googles kompatibilitet med windows och hur affärskritiska windowsapplikationer kan användas i en Googlemiljö.

  4

  Så kan företag skydda sig mot dataintrång och informationsförlust

 • Summering

  5

  10:40–10:45

  Avslut

 • Frågor & Svar

  10:45–11:00

  Fråga våra experter som ger svar på allt ni vill veta om Google Workspace.

  6

  Frågor & SvarVälkommen till webbinarium med Google, Online Partner och Nordward

Anmäl dig till vårt webbinarium där våra experter från Google och Online Partner berättar mer om hur Google Workspace kan bidra till att förändra hur er organisation fungerar och hur era medarbetare på bästa sätt drar nytta av kommunikations- och samarbetsverktygen i Google Workspace.

I expertpanelen sitter även Christian Ahlin, IT-ansvarig hos Nordward. Christian berättar om företagets resa från Microsoft 365 och den kostnadskrävande och komplexa windowsbaserade infrastrukturen. Istället införde man Google Workspace och Chrome OS i organisationen för att uppnå bättre kostnadseffektivitet, produktivitet, samarbete och systemsäkerhet. Övergången genomfördes i princip över en natt och medarbetarna kunde snabbt fortsätta sitt arbete med nya intuitiva och användarvänliga verktyg. Dessutom implementerades en mycket smart lösning som gör det möjligt att använda företagets windowsbaserade ERP-system på Chromebooks.Deltagare


Simon Holmlund
Nordics Google Workspace Specialist, Google Cloud
Simon hjälper företag över hela Norden att förbereda sig för framtidens arbetsplats som låter team och anställda samarbeta under större frihet, med ökad produktivitet och bättre förmåga att attrahera nya talanger.

Christian Ahlin
Group Head IT, Nordward
Christian har lång erfarenhet från ledande positioner inom IT, alltid med starkt fokus på kostnadseffektivitet, säkerhet och minskad komplexitet för att skapa långsiktigt värde i organisationen.


Fredrik Linnander
VD och grundare, Online Partner
Mer än 20 års erfarenhet av IT som konsult och entreprenör och idag en av Sveriges absolut främsta experter inom Googles molnbaserade lösningar. Seniorkonsult i flera av Online Partner ABs uppdrag i små och stora företag samt landets skolor och kommuner.


Patrik Zackrisson
Sälj och marknadschef, Online Partner
Patrik har mer än 20 års erfarenhet från företagsutveckling med särskild inriktning på digitalisering och effektivisering av verksamhetskritiska processer.