Logitech för Google Meet


Utrustning för snabba, effektiva videomöten i konferensrummet.

Enklare och effektivare videomöten

Maskinvaran för Google Meet är särskilt utvalda komponenter som tillsammans gör konferenslokaler och mötesrum till det perfekta stället för videomöten via Google Meet. Komponenterna samverkar och gör funktionerna i Google Meet lättillgängliga för alla deltagare vilket bidrar till effektiva och engagerande videomöten.

Snygg installation

Med 10 meters räckvidd låter den Plenum-rankade Logitech Strong USB-sladden dig placera Tap nära deltagare för bekväm användning samtidigt som Chromebox kan installeras i ett skåp, under ett bord eller bakom en skärm.

Inbyggd intelligens för alla konferansrum

Maskinvaran för Google Meet kan anpassas för konferensrum i alla storlekar. Från det lilla mötesrummet till den stora konferenssalen. I mindre rum används en kamera med brett synfält och för det större rummet kompletterar man med optisk zoom och panorering. Mikrofonen är tillverkad av Google och specialdesignad för Google Meet. Den reducerar ekoljud på ett intelligent sätt och hanterar aktivt bakgrundsljud för att ge ett kristallklart ljud 360˚. Mikrofonerna kan seriekopplas för att kunna ta upp kvalitetsljud i hela rummet. Vid behov kan maskinvaran för Google Meet kompletteras med fristående mikrofoner som säkerställer ljudupptagning i hela lokalen.

Google Meet med TAP

Omvandla vilket utrymme som helst till en mötesplats för Google Meet med en snabbkontakt och kontroll i mitten av rummet, alltid på plats och redo. Logitech för Google Meet är enkel att koppla upp och hantera. På bara några minuter kommer du kunna ta kontakt med ditt team och starta upp ett videomöte – oavsett om de är på en annan våning eller i ett annat land. Maskinvaran kan själv diagnosticera eventuella problem och uppdaterar automatiskt till den senaste versionen för att garantera bästa videoupplevelse. Fjärrövervakning och hantering av enheterna gör det även enkelt för administratörer att behålla kontroll och kvalitet i videomötena.

Lösningar för alla rum

Det är lätt att distribuera Google Meet på arbetsplatsen. Matcha bara en liten, mellanstor eller stor konfiguration till vart och ett av dina rum och lägg sedan till tillbehör som passar utrymmet.

Maskinvara för Hangouts Meet

Kontakta oss för mer information och demo

Vill du veta mer om hur du kan effektivisera dina möten med hjälp av Google Meet? Eller vill du ha en demo? Kontakta oss på tel 08-42 00 04 00 eller e-post: info@onlinepartner.se

[av_productgrid categories='58' wc_prod_visible='' wc_prod_hidden='' wc_prod_featured='' wc_prod_additional_filter='' sort='price' prod_order='' offset='0' columns='5' items='9' paginate='yes' alb_description='' id='' custom_class='' av_uid='av-kaw7lneu']