Google Voice – Smartare telefoni på alla dina enheter

Håll kontakt på ett enkelt och organiserat sätt med en lättanvänd telefonilösning som passar både stora och små organisationer. Med Google Voice får du ett telefonnummer som fungerar på smartphones, webben och fasta telefoner.

Håll kontakt, överallt

Google Voice gör jobbsamtalen mindre jobbiga. Ta emot och ring dina samtal från ditt eget personliga jobbnummer på alla dina enheter; dator, läsplatta och mobiltelefon. Börja kommunicera effektivare nu.

Enkelt

Google Voice kan enkelt anpassas för att passa ditt eget dagliga arbetsflöde. Nummertilldelning, kopplingar och fakturering hanteras snyggt och enkelt i Google Workspace administratörskonsol.

Smart

Googles kraftfulla AI-lösning rensar bort skräp-samtal, omvandlar automatiskt dina meddelanden i röstbrevlådan till textmeddelanden och hjälper dig att konfigurera din företagsväxel på ett enkelt sätt. De inbyggda integrationer med Google Meet och Kalender hjälper dig att fokusera på det viktiga istället för att pilla på telefonen.

Skalbart

Google Voice är mycket enkelt att administrera. Du kan distribuera Voice-konton direkt – och globalt – var som helst, när som helst.

Få mer gjort med Voice och Google Workspace

Bättre för dina användare

Voice är byggt för Google Workspace och har ett välkänt och användarvänligt  utseende som passar in i ditt arbetsflöde med Google Workspace.

Bättre för ditt IT-team

Gör det enkelt för ditt IT-team att underhålla telefonin och hålla sig uppdaterad inom telefoni och med allt inom Google Voice, en integrerad del av Google Workspace-familjen.

Bättre för dina affärer

Sluta slösa tid och pengar på att hantera flera telefonileverantörer. Börja effektivisera din verksamhet med Google Workspace och Voice.