1 maj 2022 försvinner gratisversionen av G Suite

Google lägger ned gratisversionen av den samling av molntjänster som kallas för Google Workspace där bland annat Gmail ingår. Gratisversionen av Gmail som nu försvinner används framför allt av privatpersoner och mindre företag, främst enmansföretag eller med några få anställda. Användare som vant sig vid gratisversionen med tjänster som Gmail, Drive, Dokument och andra appar behöver nu gå över till en betald version av Google Workspace för att få behålla tjänsterna. 

Bättre anpassning till dina behov när G Suite försvinner

Förändringen innebär att företag och andra användare nu kan behovsanpassa sin användning av Googles tjänster med bl a större lagringsutrymme, utökade funktioner för säkerhet samt premiumverktyg för samarbete och kommunikation. Dessutom finns nu möjligheten att använda en egen anpassad domän (istället för bara gmail.com).

Uppdatera redan nu så får du rabatt i 12 månader!

Alla som använder gratisversionen har fram till den 1 maj på sig att välja en uppgraderad betalprenumeration av Google Workspace. För att stödja en smidig övergång erbjuder Google rabatterade prenumerationer i 12 månader efter 1 juli 2022.

Kontakta oss nu så kan vi tillsammans diskutera vilka rabatter och erbjudanden ni kan få

Gmail försvinner

Kontakta oss för diskussion!

Behöver du hjälp att välja rätt licens, diskutera prissättning och rabatter eller vill du veta mer om Google Workspace? Kontakta oss på Online Partner så hjälper vi dig. Boka ett möte med våra licensrådgivare här. Du når oss även på tel: 08-42 00 04 00 och e-post: info@onlinepartner.se