Mer tid för pedagogik med effektiva verktyg både i klassrummet och för administration

Online Partner är det självklara valet för alla skolor som vill utveckla strategier, metoder och kunskap kopplade till skolans administration, pedagogiska arbete och molnbaserade undervisningsverktyg. Vi är specialister på Google Workspace for Education och är kunskapsledande när det gäller att hjälpa rektorer, lärare och IKT-pedagoger att utveckla skolans administration och pedagogik med stöd av Googles molnbaserade lösningar.

Välj Google Workspace for Education och Online Partner som licensombud

När din skola väljer Online Partner som leverantör av Google Workspace for Education-licenser ingår vårt personliga engagemang och vår expertkunskap. Våra medarbetare har egen erfarenhet från mångårigt arbete med skolor runt om i Sverige med inriktning på utveckling och utbildning kring pedagogik och digitala undervisningsverktyg.

Rätt använt ger Google Workspace for Education obegränsade möjligheter i både undervisning och administration. Vi brinner för att hjälpa er med allt som behövs för att Google Workspace for Education ska ge full utväxling för både elever och pedagoger i det dagliga arbetet på skolan.

Vi erbjuder ett helhetstänk kring Google Workspace for Education för skolor som sträcker sig från IT-strategiska frågeställningar, implementering av Google Workspace for Education i skolorganisationen till utbildning av lärare och administratörer.

Kontinuerlig uppföljning

Vi erbjuder alla skolor möjligheten att kontinuerligt följa upp hur arbetet med Google Workspace for Education utvecklas i skolan. På så sätt kan vi skapa förutsättningar för att säkerställa kvalitet och mål uppnås. Med löpande uppföljning har vi möjlighet att på ett strukturerat sätt följa upp vad som gjorts och vad som behövs göras för att maximera skolans användning av Google Workspace for Education.

Mer för pengarna med Online Partner

Det kostar inget extra för din skola att välja Google Workspace for Education med Online Partner som licensombud, tvärtom! Ni får mycket mer för pengarna hos oss. Vi erbjuder kunskap, engagemang, ärlighet och en respekt för er tid som ni förmodligen aldrig stött på tidigare. 

UTBILDNING

Utbildning i Google Workspace for Education

Nybörjare eller erfaren användare – våra utbildningar finns för alla kunskapsnivåer. Våra utbildare har mångårig erfarenhet från utbildning och utvecklingsarbete av pedagogik kring digitala verktyg i skolmiljö och lär er allt ni behöver för att maximera nyttan med Google Workspace for Education.

CLOUDREADY

Konvertera gamla datorer till Chromebooks

ChromeOS Flex är ett operativsystem som är utvecklat för att ge nytt liv i gamla PC/Mac-datorer genom att konvertera dem till Chromebooks. ChromeOS Flex är en budgetvänlig lösning som gör det möjligt att snabbt ge skolans elever en dator med fördelarna som en Chromebook erbjuder.

CHROMEX

En applikation för digitala prov i Googleskolor

Trelson Assessment är en applikation som hjälper dig att skapa, administrera och utvärdera digitala prov. Från infrastruktur och administration till design och användarvänlighet, hela Trelson Assessment är byggt för Google for Education. Om du använder Google på din skola så är Trelson Assessment det absolut bästa valet för digitala prov.