fbpx

Våra kunder

När du vill ha strategi, metod och verktyg för bättre produktivitet, kommunikation och samarbete i hela din organisation är Online Partner det självklara valet för att få det att hända. Med vår kunskap och erfarenhet får vi din organisation att utföra mer på kortare tid och samtidigt förbättra ordning och reda i dina processer, din dokumentation och din lagring i molnet. Vi är specialister på Googles produktivitetsverktyg och molntjänster och hjälper dig få ut mer av Google Workspace.

Här kan ni se ett handfull av kunder vi hjälper idag för att ge er en inblick på värdet av Google Workspace och våra egna appar.


Kontakta oss idag!

Vill du vet mer om Google Workspace med Online Partner som licensombud?

Fyll i formuläret eller kontakta oss på info@onlinepartner.se eller tel: 08-42 00 04 00.

Vi hjälper alla, stor som små – Kundportfolio

Vi hjälper alla, stor som små. Som ni ser nedan hjälper vi allt från kommuner, skolor, stora och små företag.

iZettle

År 2010 lanserade iZettle världens första chipkortläsare och app för mobila kortbetalningar som gör att småföretag kan ta emot kortbetalningar på ett enkelt vis.

Kry

Kry gör det möjligt att träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer via video, direkt i mobilen eller surfplattan.

acast

Acast är en poddradioapplikation och webbtjänst.

unicef

UNICEF arbetar för alla barns rättigheter. Över hela världen kämpar de för att alla barn ska få den barndom som de har rätt till.

Team Olivia

Team Olivia är en av de största privata aktörerna som erbjuder omsorgstjänster i Sverige, Norge och Danmark.

Läs mer

Byängsskolan

Byängsskolan räknade på vad det kostade att befinna sig i en fel datormiljö. De kom fram till att det inte längre gick att motivera att ha kvar PC och iPads i skolverksamheten. TCO, total cost of ownership beräknas vara åtminstone 50 % lägre.

Läs mer

Säffle Kommun

Vi hjälpte bland annat till att lösta lärarbristen inom moderna språk med fjärrundervisning på glesbygden.

Läs mer

Göteborgs Stad

Sveriges första kommun där ledningen tagit beslut om att byta IT-miljö till Google för att ge förbättrat stöd åt verksamheten. Ett samarbetsprojekt som resulterade i en helt ny applikation för digitala prov – ChromEx, som idag används över hela världen. Läs mer

Engelska skolan

Internationella Engelska Skolan är en svensk friskoleorganisation.

Dals-Ed Kommun

Dals-Ed kommun – Personalen fick nya verktyg för produktivitet och samarbete, 75% tycker att Gmail fungerar bättre än tidigare lösning.

Etraveli Group

Etraveli Group är en global plattform för flygningar, ett flygteknikföretag med närvaro över alla kontinenter.