Är din organisation redo för molnet?

En plattformsoberoende IT-miljö skapar förutsättningar för transformation och modernisering. Oavsett vilken plattform ni använder så vill du vara säker på att verksamhetskritiska programvaror och applikationer alltid är tillgängliga.

Idag finns det effektiva lösningar som virtualiserar windowsbaserade applikationer och lyfter upp dem i molnet där de skapar en plattformsoberoende hybridmiljö. Alla verksamhetskritiska windowsapplikationer och programvaror som till exempel ERP-, HR- och CRM-system kan på ett enkelt och säkert sätt göras tillgängliga via webben utan krav på till exempel VPN-lösningar eller fjärrskrivbord. Det går dessutom att blanda driften av windowsapplikationer i lokal infrastruktur och molnbaserad infrastruktur, vilket skapar förutsättningar att avveckla gammal infrastruktur och modernisera befintlig.

Dagens molnlösningar är mycket kostnadseffektiva och upprätthåller produktiviteten samtidigt som säkerhetsproblem och dåliga användarupplevelser minimeras.

Kostnadsfri utvärdering

Låt oss hjälpa er att utvärdera era förutsättningar att skapa en molnbaserad hybridmiljö. Utvärderingen är helt kostnadsfri och vi går igenom alla viktiga parametrar. Resultatet redovisas i en utförlig rapport som kan fungera som ett beslutsunderlag för er verksamhet.

Anmäl dig här

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig med mer information.