Online Partners Utbildningsportal

Snabbaste vägen till kunskap om Google Workspace

Online Partners Utbildningsportal är en molnbaserad tjänst som är kostnadsfri för alla Online Partners licenskunder. Den är framtagen för att alla anställda på företaget snabbt ska kunna lära sig allt de behöver för att kunna använda Googles produktverktyg effektivt i det dagliga arbetet. De videobaserade webbutbildningarna är framtagna i ett lättillgängligt och intuitivt videoformat där varje instruktionsvideo bara tar några minuter att gå igenom. Det kan göras när som helst, dygnet runt –  med alla enheter där användaren kan logga in på sitt eget Googlekonto – dator, surfplatta eller mobiltelefonen.

Online Partners Utbildningsportal är framtagen för att spara både tid och pengar men samtidigt säkerställa att användarna snabbt får den kunskap de behöver för att bli effektiva användare av alla verktyg i Google Workspace. Det behövs inga kostsamma utbildningsinsatser eller arbetsavbrott. Det lättillgängliga formatet gör att alla anställda kan hitta utbildningstillfällen som passar just dem bäst. På arbetsplatsen, på väg till/från arbetet eller i hemmets lugna vrå. Efter varje avsnitt finns ett kort självtest för att kontrollera att användaren har tillgodogjort sig rätt kunskaper eller om något avsnitt behöver repeteras.

Online Partners Utbildningsportal utvecklas kontinuerligt med nya instruktionsfilmer som är anpassade efter användarnas behov och önskemål.

Online Partners Utbildningsportal är den snabba vägen till kunskap och effektivitet

  • Tydliga och pedagogiska instruktionsfilmer
  • Ger all kunskap som behövs för att snabbt komma igång
  • Tips och tricks om hur du kan bli effektivare med Google Workspace
  • Tillgängligt dygnet runt
  • Fungerar i alla enheter; dator, surfplatta och mobiler
  • Varje avsnitt avslutas med en kort kunskapskontrollKontakta oss idag!

Vill du veta mer? Du når oss på info@onlinepartner.se eller tel: 08-42 00 04 00.