fbpx

Online Partner är specialister på Googles molnbaserade produktivitetslösningar. Sedan 2010 är vi certifierad partner till Google och har hjälpt över 2500+ kunder att bli framgångsrika användare av Googles produkter och dess ekosystem.

Vi hjälper våra kunder dagligen med bland annat Google Workspace, Google Cloud Platform, Chromebooks & verktyg för digitala möten.

LÖSNINGSOMRÅDE
PRODUKTIVITET

Förbättrad produktiviteten ger kraft att växa

Smarta, moderna verktyg med inbyggda AI-funktioner bidrar till bättre samarbete och ökad kvalitet. Genom att integrera arbetsflöden, möjliggöra sömlöst samarbete och erbjuda åtkomst till data och filer från olika enheter, skapas en miljö där arbetet kan utföras smidigt och effektivt.

LÖSNINGSOMRÅDE
SÄKERHET

Bästa skyddet för digitala resurser och personlig integritet

Att få ordning på säkerheten är en av IT-chefens största prioritering – och utmaning. Med rätt säkerhetslösningar skyddar du företagets verksamhet och varumärke samtidigt som du skapar en kostnadseffektiv IT-miljö som inte slukar tid och resurser.

LÖSNINGSOMRÅDE
SKOLA & UTBILDNING

Nordens ledande experter för Googleskolor

Oavsett om du redan valt framtidens verktyg och redan använder Google Workspace – eller om du är på väg att ta steget – med Online Partner som licensombud får du mer för pengarna. Online Partner är kunskapsledare när det gäller Googles lösningar för skola.