Digitala möten med Google Meet var du än befinner dig

Google Meet gör det enkelt att träffas digitalt

Meet är Googles plattform för digitala möten och är en integrerad del av Google Workspace.
Google Meet är enkel att använda och det går snabbt att komma igång. Använda den enhet som passar dig bäst, oavsett om det är en dator, smartphone eller surfplatta. Var du än befinner dig – du behöver bara en internetuppkoppling och en webbläsare för att kunna ansluta till ett möte.

Vill du veta mer om Google meet?

Fyll i formulöret så kontaktar vi dig.

Google Meet förenklar och effektiviserar dina digitala möten

Distansarbete och digitala möten är det nya normala. När vi inte befinner oss på samma plats som våra kollegor och kunder är det ännu viktigare att skapa rätt förutsättningar för samarbete och kreativitet. Google Meet är en integrerad del av Google Workspace vilket innebär att du kan starta ett möte från alla verktyg som ingår i Google Workspace. Det är enkelt att planera och bjuda in till möten via till exempel Google Kalender och Gmail. Du kan starta ett möte eller gå med i ett möte från alla moderna webbläsare på din dator eller laptop. Du behöver inte installera någon ytterligare programvara. Vill du använda din mobiltelefon eller surfplatta kan du använda Google Meet-appen som du kan ladda ner från Google Play eller Apple Store. Bjud in kollegor, kunder, och leverantörer snabbt och enkelt med ett klick. En inbjudan skickas till deltagarna och information om mötet visas automatisk i Google Kalender. Du kan arrangera möten med några få personer eller stora sammankomster med upp till 500 deltagare. Vill du livestreama ett seminarium eller en föreläsning kan du nå ut till 100 000 personer inom en domän.

Smarta funktioner för effektivare möten

Google Meet innehåller massor av funktioner och verktyg för att upprätthålla högsta säkerhet, efterlevnad och sekretess, ljud- och bildkvalitet och möjlighet att samarbeta och vara kreativa tillsammans. Här är några exempel:

 • Dela din skärm och samarbeta med mötesdeltagare
  Presentera hela skärmen eller ett programfönster för att dela presentationer eller samarbeta i dokument.
 • Livetextning under möten
  Följ med i realtid med automatisk livetextning med taligenkänningsteknik från Googles välkända lösningar för AI och maskininlärning.
 • Anpassa layout och skärminställningar
  Google Meet byter automatiskt layout i ett videomöte så att det mest aktiva innehållet och deltagarna visas. Om du vill byta layout klickar du på de tre punkterna i Meet-skärmens nedre hörn.
 • Livestreaming och inspelning
  Du kan aktivera livestreaming så att personer i organisationen kan titta på ett Google Meet-möte utan att delta. Du kan även tillåta mötesarrangörer och deltagare i samma organisation att spela in möten.
 • Skicka meddelanden till deltagare
  Engagera mötesdeltagarna genom livemeddelanden. Klicka på chattikonen och dela filer, länkar och andra meddelanden med deltagarna. Meddelanden är endast tillgängliga under mötet.
 • Integration med appar från Google och Microsoft Office
  Gå med i möten från Gmail eller Kalender. Microsoft Office-användare kan läggas till i en inbjudan och se information om möten i sin Microsoft Outlook-kalender.
 • Krypterad överföring är standard
  Alla videomöten överförs som standard krypterat mellan klienten och Google. Meet följer IETF-säkerhetsstandarderna för DTLS (Datagram Transport Layer Security) och SRTP (Secure Real-time Transport Protocol).
 • Skyddar din sekretess och data
  Google Meet följer samma kraftfulla sekretessåtaganden och dataskydd som övriga företagstjänster från Google. Meet har inga funktioner eller programvara för registrering av användares uppmärksamhet. Meet använder inte kunddata för annonsering och säljer inte kunddata till tredje part.
 • Branschlösningar för extra säkerhet
  Lärare, vårdpersonal och ideella organisationer som behöver hålla videokonferenser kan använda Google Meet genom Google Workspace med ytterligare sekretessfunktioner och verktyg.
 • Kompatibel med utrustning för ljud och bild
  Använd Google Meet som plattform för videomöten. Genom att komplettera ditt mötesrum med hårdvara för ljud och bild så ökar du känslan av närvaro och tillhörighet vilket bidrar till att kommunikation och samarbete blir roligare och effektivare.

Vill du veta mer om Google meet?

Fyll i formulöret så kontaktar vi dig.