Utbildningar för en roligare och effektivare arbetsdag!

Google Workspace är en stor och växande plattform med molnbaserade produktivitetsverktyg. Utveckling  sker hela tiden och nya funktioner tillkommer i snabb takt. Er verktygslåda är alltid uppdaterad till den senaste versionen vilket bidrar till att göra ert arbete effektivare, enklare och roligare.

Online Partners utbildningar ger dig och dina medarbetare kunskap om Googles olika verktyg och hur ni ska använda dem för att maximera samarbete och resultat i era projekt. Nybörjare eller erfaren användare – vi har utbildningar för alla kunskapsnivåer.

För dig som är ansvarig för att administrera Google Workspace har vi administratörsutbildningar där du lär dig allt du behöver veta för att hantera användare, enheter och data på ett säkert och enkelt sätt. Det krävs inga djupa förkunskaper i IT – administrationen är enkel och intuitiv.

Hos oss eller er?

Vi anpassar utbildningar efter era behov och kan genomföra dem på plats hos er, hos oss eller via internet. All utbildning sker online i Google Workspace och kursdeltagarna använder sina egna datorer. Kursmaterialet läggs upp som Googledokument och finns på så vis tillgängligt för deltagarna via deras Googlekonton även efter avslutad utbildning.

Vad kostar det?

Online Partners utbildningar är en investering i ett effektivare arbetsflöde där medarbetarna är trygga och kunniga användare av Google Workspace. Vi anpassar våra utbildningar efter era önskemål och behov. Priset är baserat på antal deltagare och var utbildningen genomförs. Vi håller våra utbildningar på distans via Google Meet, på plats i dina lokaler eller hos oss.

Våra utbildningar för företag

Ja, jag vill veta mer. Kontakta mig!