fbpx

Lösningsområden

Online Partner erbjuder en helhetssyn kring effektivisering av processer, samarbete, kommunikation och produktivitet i organisationer som använder Googles molntjänster. Vi erbjuder lösningar inom tre områden som hjälper våra kunder att skapa en flexibel, säker och inkluderande digital arbetsplats som främjar kreativitet, innovation och kunskapsutveckling.

Transformation & Produktivitet

Förbättrad produktivitet ger kraft att växa

Smarta, moderna verktyg med inbyggda AI-funktioner bidrar till bättre samarbete och ökad kvalitet. Genom att integrera arbetsflöden, möjliggöra sömlöst samarbete och erbjuda åtkomst till data och filer från olika enheter, skapas en miljö där arbetet kan utföras smidigt och effektivt.

Säkerhet & Revisioner

Skydd för digitala resurser och personlig integritet

Att få ordning på säkerheten är en av IT-chefens största prioritering – och utmaning. Med rätt säkerhetslösningar skyddar du företagets verksamhet och varumärke samtidigt som du skapar en kostnadseffektiv IT-miljö som inte slukar tid och resurser.

Skola &
Utbildning

Nordens ledande experter för Googleskolor

Oavsett om du redan valt framtidens verktyg och redan använder Google Workspace – eller om du är på väg att ta steget – med Online Partner som licensombud får du mer för pengarna. Online Partner är kunskapsledare när det gäller Googles lösningar för skola.