En självklar partner

Online Partner AB är specialister på Google Workspace och den självklara partnern för organisationer som vill använda Googles molnbaserade produktivitetsverktyg effektivt i sin verksamhet. Företaget grundades 2007 med visionen att vi skulle bli den ledande samarbetspartner för Google-användare bland små och stora organisationer. Idag är vi både kunskapsledande och marknadsledande. Våra kunder finns inom små och stora företag, kommuner och skolor över hela norden. Vi har fler än 1000 kunder som gått över till ett modernt och säkert arbetssätt med stora förbättringar i effektivitet, samarbete och kommunikation som resultat. Vi är Google Cloud partner, Google Chrome Premier partner, Google Education Premier Partner, Google Cloud Platform partner och även återförsäljare avseende Chromebox for meetings tjänster.

Värdet vi tillför – ordning och reda i molnet

Vi erbjuder kunskap, engagemang, ärlighet och en respekt för din tid som du förmodligen aldrig stött på tidigare. Vi brinner för Google Workspace och vill bevisa för dig att du har valt rätt väg inför framtiden. Hos oss får du all hjälp du behöver för att bli en framgångsrik Google Workspace-användare. Med en nulägesanalys av din befintliga miljö och arbetssituation tar vi tillsammans fram en färdplan som utgår från dina mål, behov och ambitioner. Vi genomför allt tekniskt arbete samt konfigurering av din Google Workspace-domän. Dessutom ger vi stöd i förändringsarbete och genomför utbildningsaktiviteter med administratörer och användare. Resultat är effektivare kommunikation och samarbete – och dessutom ordning och reda i molnet!

Specialister på Google Workspace

Google Workspace är en investering i effektivare samarbetsmetoder och högre säkerhet.  Vår styrka är att vi har kunskapen om vilka förbättringar och anpassningar som kan göras i Google Workspace molnbaserade plattform. Med en tydlig arbetsmodell och en uppsättning egenutvecklade komponenter, kan vi tillföra betydligt mer funktionalitet och agerar hävstång till våra kunders affärs- och verksamhetsprocesser, än vad som är möjligt ur Googles standardlicenser. Våra kunder spar avsevärda mängder tid och kraft, och får samtidigt snabbt och kostnadseffektivt tillgång till moderna, strömlinjeformade arbetsverktyg och funktioner som är anpassade efter just deras behov. Och ja, Google Workspace är även en investering i lägre kostnader. Du kommer bli förvånad när vi visar dig hur mycket du kan spara.

Online Partner för skolan