Utbildning

Utbildningar för en roligare och effektivare arbetsdag!

Online Partners utbildningar riktar sig till alla som använder Google Workspace i företag, skolor, myndigheter och organisationer. Nybörjare, erfaren användare eller systemadministratör – vi har utbildningar för alla behov och kunskapsnivåer. Utbildningarna kan anpassas efter era behov och vi genomför dem där det passar bäst – hos er, hos oss eller på distans via Google Meet.

Alla utbildningar leds av våra medarbetare som är mycket kompetenta och innehar de mest krävande kunskapscertifieringarna från Google. De genomför utbildningarna systematiskt och pedagogiskt för att ge dig och dina medarbetare kunskap om verktygen i Google Workspace och hur ni använder dem för att maximera ert dagliga arbete. 

Utbildningar för företag och organisationer

Online Partners utbildningar är en investering i ett effektivare arbetsflöde där medarbetarna är trygga och kunniga användare av Google Workspace. Utbildningarna riktar sig även till företagets IT-avdelning som lär sig allt om bland annat Googles molnbaserade administratörskonsol, konfigurering av nätverk, inställningar för säkerhet och integritet, användaråtkomst, individuella anpassningar och underhåll av organisationens datorer.

Utbildningar för lärare och skolpersonal

Online Partners utbildningar ger lärare, systemadministratörer och övrig skolpersonal goda kunskaper om Google Workspace for Educations verktyg och hur ni ska använda dem i det pedagogiska arbetet och det kollegiala samarbetet samt för att skapa en effektiv och säker IT-miljö.