Supportavtal för skola  

Supportavtal för alla behov

Vi är experter på Google Workspace for Education och vår support hjälper dagligen våra kunder med att få ut det bästa av verktygen. Via vår support och dess kanaler erbjuds alltid en personlig kontakt samt unika kunskaper och erfarenheter om hur ni på bästa sätt använder Google Workspace for Education. Vårt mål är att hjälpa er att maximera användningen av funktionerna i er Googledomän och vi ger oss in förrän ni är nöjda.

Support

Support Google Workspace for Education

Denna tjänst riktar sig till ett begränsat antal personer på kommuner och skolor. Det handlar främst om IT-ledare, skolledare, IKT-utbildare och personer som har administrativa rättigheter till Googledomänen och Chromebooks. Vårt stöd inkluderar bland annat inställningar av användarkonton i OU, grupper eller Chromebooks och andra Chrome-enheter, mobila enheter.

Support Chrome Education Upgrade

Support ingår kostnadsfritt för Chrome Education upgrade licenser som köps direkt från Online Partner AB. Vi hjälper till med felsökning och ger information om hur du själv löser problemet. Vi tillhandahåller support och förklarar hur licenser kan och bör användas för att optimera användningen av Chrome-enheter på din domän.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.