Google Duet

Imponerande Google Gemini AI i för Workspace – ett helt nytt, kraftfull sätt att arbeta

Google Gemini AI i Google Workspace är ett nytt kraftfullt verktyg som integrerar generativ AI i hela Google Workspace. Få ut ännu mer av arbetet, frigör nya kapaciteter och färdigheter och öka produktiviteten utan krav på att du behöver nya, komplexa färdigheter.

Använd Gemini AI som ett kreativt verktyg i ditt dagliga arbete för att skriva, visualisera, organisera, samarbeta och kommunicera. Låt Gemini AI att skriva ett e-postsvar, generera bilder, sammanfatta innehållet i dina dokument, kontrollera din grammatik och för att hitta det du letar efter på din Drive. Gemini AI kan till och med skapa en helt ny presentation, komplett med text, diagram och bilder, baserat på relevant innehåll på din Drive och Gmail. Det som tidigare krävde att du behövde vara kvar på jobbet eller sitta uppe hela natten, kan du nu få klart blixtsnabbt.

Google Gemini AI i Google Workspace – hjälper dig att skriva, visualisera, organisera och kommunicera:

  • Skapa, förfina och utveckla dina egna texter
  • Skapa bilder för presentationer och möten
  • Analysera och organisera information
  • Automatisera beräkningar och kommandon i dina kalkylark
  • Förbättra bild och ljud på dina videomöten

För närvarande fungerar Google Gemini endast på engelska. Stöd för fler språk läggs till kontinuerligt.

Ja tack, kontakta mig. Jag vill veta mer om Google Gemini.

Google Gemini – generativ AI  i Google Workspace

Google Gemini AI i Google Workspace är ett nytt kraftfullt verktyg som integrerar generativ AI i hela Google Workspace. Få ut ännu mer av arbetet, frigör nya kapaciteter och färdigheter och öka produktiviteten utan krav på att du behöver nya, komplexa färdigheter. Använd Gemini AI som ett kreativt verktyg i ditt dagliga arbete för att skriva, visualisera, organisera, samarbeta och kommunicera. Låt Gemini AI att skriva ett e-postsvar, generera bilder, sammanfatta innehållet i dina dokument, kontrollera din grammatik och för att hitta det du letar efter på din Drive. Gemini AI kan till och med skapa en helt ny presentation, komplett med text, diagram och bilder, baserat på relevant innehåll på din Drive och Gmail. Det som tidigare krävde att du behövde vara kvar på jobbet eller sitta uppe hela natten, kan du nu få klart blixtsnabbt.

Google Duet for Workspace

Få hjälp att skriva dina texter

Google Gemini AI fungerar som din personliga redaktör och hjälper dig att förbättra stavning, grammatik och tonfall. Gemini AI arbetar i bakgrunden och hjälper dig att förfina en befintlig text eller om du behöver hjälp att komma igång med en helt ny text. Gemini AI tar även fram relevant information så att du snabbt kan skapa ett professionellt innehåll till texter och e-post.

Visualisera innehåll och idéer

Att köpa relevanta bilder kan vara dyrt och tidskrävande, men nu kan du själv enkelt skapa unika orginalbilder med hjälp av enkla textuppmaningar. Beskriva bilden du vill använda och ge enkla detaljer om bildens stil (t ex foto eller en tecknad serie). Gemini AI genererar alternativ för dig som du kan välja mellan och förfina. Använd Gemini AI för att skapa bilder till presentationen eller dela med dig av idéer för exempelvis reklamkampanjer eller ny produktdesign.

Organisera information och projekt

Beskriv vilken typ av projekt du arbetar i och vilken typ av information du vill följa upp. Gemini AI skapar omedelbart en anpassad mall i Kalkylark, påbörjar datainsamling och klassificerar data genom att förstå sammanhanget av den information du vill följa upp. Du får förslag på tidtabeller, beskrivningar och andra variabler. Gemini AI skapar snabbt ordning och hjälper dig att spara tid och fokusera på det som är viktigt i ditt projektarbete.

Bättre möten med kollegor och kunder

Google Gemini AI tillför mängder av nya funktioner i Meet och Chat. Några exempel är AI-baserade bakgrundsbilder som du kan genera utifrån din personlighet eller intressen. AI-baserad ljus- och ljudjusteringar gör att du låter och ser ut så bra bara du kan göra. Dessutom behöver du inte längre själv göra anteckningar. Gemini AI fångar upp allt innehåll, tal, bilder och vidoklipp och gör, helt automatisk, en sammanfattning av allt som sedan kan skickas ut till deltagarna efter mötet. Om deltagare kommer in sent till mötet kan de få en snabbsammanfattning av vad de missat. gemini AI kan till och med ta din plats i ett möte ,om du av någon anledning inte kan vara med, och leverera ditt budskap och se till att du får en sammanfattning efteråt. Även Chat sammanfattar långa trådar som du inte har tid att läsa.