Nu börjar vi ta betalt för Trelson Assessment

Från den 1 januari 2024 kostar Trelson Assessment 40kr per elev och år

Därför börjar vi ta betalt

Under pandemins utmanande tid visade vi vårt åtagande att stödja Skolsverige genom att erbjuda vår tjänst kostnadsfritt. Sedan dess har Trelson genomgått en betydande utveckling med införandet av många nya funktioner. Vår utvecklingsavdelning fortsätter att arbeta målmedvetet för att ständigt förbättra applikationen för våra användare, för att upprätthålla vår höga standard och för att kunna ge ännu bättre support och service.

2023 har varit framgångsrikt för Trelson Assessment, dels när det kommer till användning, men även när det gäller applikationens kontinuerliga utveckling och uppdatering. Vi har satsat ordentligt och verkligen allokerat resurser för att möjliggöra detta.

I mars såg vi en imponerande ökning av antalet inlämnade uppgifter och tester, det översteg föregående årets siffror med över 100%. En ökning som också betyder ökade kostnader för oss.

I maj introducerade vi den mycket efterlängtade Feedback-modulen, vilken möjliggör flexibel återkoppling, inklusive möjligheten att spela in muntlig feedback för studenter att lyssna på. Samtidigt lanserade vi en funktion som tillåter studenter med läs- och skrivsvårigheter att använda en läsrulle för att förbättra sin läsupplevelse.

Vi är djupt tacksamma för det förtroende ni har visat Trelson Assessment och är övertygade om att våra kontinuerliga förbättringar och fortsatta satsning kommer att öka värdet av vår applikation för er.

Kostnaden för Trelson Assessment – 40kr/elev/år

Från och med den 1 januari 2024 kommer vi att börja debitera en marknadsmässig användaravgift för vår applikation. Det var tänkt att detta skulle ske tidigare, men vi informerade då om att vi flyttade fram detta pga. pandemin som blev oväntat lång. Priset kommer att vara 40 SEK per elev / år och det avser en full domänlicens.

Licenskunder får 25% rabatt

För våra licenskunder erbjuder vi en förmånlig rabatt om 10 SEK per elev/år (25%). Avtal tecknas om från 1 till 3 år. Licenskunder är de som köper Google-licenser från Online Partner AB. Det finns inga volymkrav, Online Partner AB är officiell Googlepartner och exklusiv leverantör av dessa licenser (Chrome Education Upgrades och Google Workspace for Education-licenser). Du kan läsa mer om hur du byter licensombud till Online Partner här: https://onlinepartner.se/for-skola/byt-licensombud-skola/

Ja tack, jag vill fortsätta använda Trelson Assessment

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att komma igång med betalversionen av Trelson Assessment.