Google Workspace for Education

Fler än 170 miljoner studenter och lärare världen över använder Googles uppsättning av verktyg. Google Workspace for Education innehåller t ex Classroom, Meet, Gmail, Kalender, Drive, Dokument, Kalkylark, och Presentationer. Allt du behöver för undervisning, inlärning, samarbete och kommunikation finns samlat på ett ställe, tillgängligt var du än befinner dig, på vilken enhet som helst.

Välj bland fyra olika utgåvor av Google Workspace for Education

Education Fundamentals 

En gratis uppsättning användarvänliga verktyg som tillhandahåller en flexibel och säker grund för undervisning, samarbete och klasshantering.

Education
Standard

Baserad på Education Fundamentals och tillhandahåller dessutom förbättrad säkerhet genom Security Center, bättre överblick med verktyg som avancerade granskningsloggar och fler kontroller för avancerad mobilhantering som gör distansundervisning ännu säkrare.

Teaching and Learning Upgrade

Baserad på Education Fundamentals och Education Standard. Tillhandahåller förbättrade lärverktyg genom bl a avancerade videofunktioner för kommunikation i Google Meet, funktioner för att ge elever en bättre upplevelse i Classroom samt även verktyg som ger stöd åt kritiskt tänkande och akademisk integritet med hjälp av ursprungskontroller.

Education
Plus

Innehåller alla förbättrade säkerhetsfunktioner och verktyg från Education Standard och Teaching and Learning Upgrade. Education Plus är dock en prisoptimerad paketlösning som innehåller fler avancerade verktyg för undervisning, inlärning och samarbete samt funktioner för säkerhet och analys. För skolor med högt ställda krav på säkerhet och undervisningsverktyg.

Kontakta oss för mer information

Google utvecklar hela tiden funktionerna i alla versioner av Google Workspace for Education. Bara under det senaste året har ett dussintal gratisfunktioner tillkommit som t ex handuppräckning i Google Meet, överskrift/rubriker i Classroom och grammatikförslag i Google Dokument. I premiumversionerna har fler än 25 nya funktioner tillkommit under 2021 för att avancerade säkerhetskontroller och samarbetsverktyg ska bli ännu bättre.