Online Partners partners – Bättre tillsammans


Vi är övertygade om att vi blir bättre tillsammans. Det är därför vi heter Online Partner. Tillsammans kan vi vara ännu bättre och skapa ännu mer värde åt våra kunder och uppdragsgivare. Därför har vi gjort ett noggrant urval av företag som vi har ett nära samarbete med. Gemensamt för dem är att de är i det absoluta toppskiktet när det gäller innovation och utveckling av olika typer av tjänster och hårdvara. Tillsammans hjälper vi företag, skolor och organisationer att arbeta smartare och mer kostnadseffektivt med hjälp av moderna molnbaserade IT lösningar, datorer, hårdvara och kringutrustning för kommunikation, samarbete och skapande.

Våra strategiska partners

Google

Google är ett företag inriktat på Internet- och molnbaserade produkter och tjänster som bland annat omfattar Google Workspace produktivitetsverktyg, söktjänster, molntjänster och andra mjuk- och hårdvaruprodukter. Online Partner har varit nära partner till Google sedan 2010 och är återförsäljare för samtliga deras företags- och skolprodukter. Vi bygger även integrationer mot deras API.

Insert Coin

Insert Coin är ledande inom utveckling av plattformar och tjänster för spelifiering. Bossfight är en applikation som är utvecklad av Online Partner tillsammans med Insert Coin för att enkelt kunna integrera spelifierade läromoment i Google Classroom. Bossfight skapar engagemang och motivation hos elever som på ett lekfullt sätt får möjlighet att ta kontroll över sina studier och uppnå sina kunskapsmål.

Ouriginal

Ouriginal (tidigare Urkund) tillhandahåller en programvara för textanalys och bedömning av originalitet. Samarbetet inleddes 2017 då Online Partner utvecklade en integration mellan Google Classroom och Ouriginals plattform. Integrationen gör det möjligt att med några snabba klick skicka läxuppgifter, prov och andra skolarbeten som lämnats in i Google Classroom, till plagiatkontroll hos Ouriginals.

Unikum

2020 inledde Online Partner ett strategisk samarbete med Unikum, Sveriges största lärportal där lärande, dialog och dokumentation samlas på samma ställe. Google Classroom är integrerat i Unikum. Vårt samarbete syftar till att utveckla integrationen så att arbetsflöden förbättras mellan användare, grupper och klasser. Det kommer bidra till ökad produktivitet för personalen, bättre insyn för vårdnadshavarna och ge eleverna de bästa förutsättningarna i sitt skolarbete.