Fortsättningsutbildning i Google Workspace

Verklighetsanpassad utbildning

Fördjupningskursen vänder sig till alla som redan använder de grundläggande verktygen i Google Workspace i sitt dagliga arbete. Utbildningen syftar till att användaren ska få en fördjupad förståelse för hur basverktygen fungerar. Vi tittar bl a närmare på delningsfunktioner i Drive, Kalenderhantering, filter i Gmail m.m.

Kvalitetssäkra användandet av Google Workspace

Att börja använda verktygen i Google Workspace är enkelt och ger snabbt resultat. Men det finns många möjligheter att öka effektivitet och kvalitet ännu mer. Det är t ex viktigt att dokument delas på rätt sätt, till rätt person och via rätt kanaler. Vad är lämpligt i vilken situation? Gemensamma kalendrar och tillgång till kollegors kalendrar förenklar planering i vardagen. Kunskap i hur man filtrerar och automatiskt sorterar sin epost skapar tydlighet och struktur. Kursdeltagarna får kunskaper som verkligen sparar tid, dag efter dag, vecka efter vecka.

Vad kostar det?

Online Partners utbildningar är en investering i ett effektivare arbetsflöde där medarbetarna är trygga och kunniga användare av Google Workspace. Vi anpassar våra utbildningar efter era önskemål och behov. Priset är baserat på antal deltagare och var utbildningen genomförs. Vi håller våra utbildningar på distans via Google Meet, på plats i dina lokaler eller hos oss.

Fortsättningsutbildningen fördjupar kunskaperna i:

  • Google Drive (Behörigheter, borttappade filer, korslänkar mm)
  • Dokument (länka in Keep & Kalkylator, formatering, osyndliga tabeller mm)
  • Presentation ( länka från Kalkylark, presentationsvy, “be om feedback” mm)
  • Kalkylark (grundläggande formler, flikar, villkorsstyrning, låsning av celler mm)
  • Google Kalender (delningar, balansera jobb och privata kalendrar mm)
  • Gmail (filter, etiketter, underetiketter, avancerade inställningar mm)

Ja, jag vill veta mer. Kontakta mig!