Hårdvara för Google Meet

Utrustning för snabba, effektiva videomöten i konferensrummet.

Enklare och effektivare videomöten

Hårdvara för Google Meet är särskilt utvald konferensutrustning och komponenter som tillsammans gör konferenslokaler och mötesrum till det perfekta stället för videomöten via Google Meet. Videokonferensutrustningen samverkar och gör funktionerna i Google Meet lättillgängliga för alla deltagare vilket bidrar till effektiva och engagerande videomöten.

Inbyggd intelligens för alla konferensrum

Hårdvara för Google Meet kan anpassas för konferensrum i alla storlekar. Från det lilla mötesrummet till den stora konferenssalen. I mindre rum används en kamera med brett synfält och för det större rummet kompletterar man med optisk zoom och panorering. Mikrofonen är tillverkad av Google och specialdesignad för Google Meet. Den reducerar ekoljud på ett intelligent sätt och hanterar aktivt bakgrundsljud för att ge ett kristallklart ljud 360˚. Mikrofonerna kan seriekopplas för att kunna ta upp kvalitetsljud i hela rummet. Vid behov kan maskinvaran för Google Meet kompletteras med fristående mikrofoner som säkerställer ljudupptagning i hela lokalen

Enkel konfiguration och hantering

Hårdvara för Google Meet är enkel att konfigurera och hantera. På bara några minuter kommer du kunna ta kontakt med ditt team och starta upp ett videomöte – oavsett om de är på en annan våning eller i ett annat land. Hårdvaran kan själv diagnosticera eventuella problem och uppdaterar automatiskt till den senaste versionen för att garantera bästa videoupplevelse. Fjärrövervakning och hantering av enheterna gör det även enkelt för administratörer att behålla kontroll och kvalitet i videomötena.

Starta möten med klick

Hårdvaran i Google Meet är helt integrerad med Google Workspace vilket gör det enkelt ansluta till möten direkt från t ex en kalenderhändelse eller e-postinbjudan. Med ett snabbt, lättanvänt gränssnitt är det enkelt att hålla videomöten med flera personer och dela skärmar och innehåll med varandra.


Chromebox for Meeting licens (Google Meet licens)

Varför behöver man en Google Meet-licens? Chromebox for Meeting-licensen är känd under flera namn, bl a Google Meet-licens och även artikelbenämningen CROSCFMSWDISSTD. Chromebox for Meeting-licens behövs för att man ska kunna koppla upp sig till hårdvaran för Google Meet och delta i videomöten.

Online Partner är en av få utvalda återförsäljare av licensen. Vårt pris är detsamma som hos Google. Vi tar inget extra men hjälper dig däremot att aktivera licensen så att du kommer igång snabbt och effektivt med videomöten.

Besök vårt Google Chrome & Google Meet showroom

I våra showroom kan du se lösningar från Google, BenQ, Acer Chromebase for Meeting, Lenovo Series One, ASUS Google Meet samt Logitech Tap for Google. Dessutom visar vi mjukvarulösningar för virtualisering med Cameyo och hur du enkelt gör om gamla PC-datorer till snabba Chromebooks med CloudReady.