Maskinvara för Google Meet


Utrustning för snabba, effektiva videomöten i konferensrummet.


Enklare och effektivare videomöten

Maskinvaran för Google Meet är särskilt utvalda komponenter som tillsammans gör konferenslokaler och mötesrum till det perfekta stället för videomöten via Google Meet. Komponenterna samverkar och gör funktionerna i Google Meet lättillgängliga för alla deltagare vilket bidrar till effektiva och engagerande videomöten.

Inbyggd intelligens för alla konferensrum

Maskinvaran för Google Meet kan anpassas för konferensrum i alla storlekar. Från det lilla mötesrummet till den stora konferenssalen. I mindre rum används en kamera med brett synfält och för det större rummet kompletterar man med optisk zoom och panorering. Mikrofonen är tillverkad av Google och specialdesignad för Google Meet. Den reducerar ekoljud på ett intelligent sätt och hanterar aktivt bakgrundsljud för att ge ett kristallklart ljud 360˚. Mikrofonerna kan seriekopplas för att kunna ta upp kvalitetsljud i hela rummet. Vid behov kan maskinvaran för Google Meet kompletteras med fristående mikrofoner som säkerställer ljudupptagning i hela lokalen

Enkel konfiguration och hantering

Maskinvaran för Google Meet är enkel att konfigurera och hantera. På bara några minuter kommer du kunna ta kontakt med ditt team och starta upp ett videomöte – oavsett om de är på en annan våning eller i ett annat land. Maskinvaran kan själv diagnosticera eventuella problem och uppdaterar automatiskt till den senaste versionen för att garantera bästa videoupplevelse. Fjärrövervakning och hantering av enheterna gör det även enkelt för administratörer att behålla kontroll och kvalitet i videomötena.

Starta möten med klick

Maskinvaran i Google Meet använder enkelheten och kapaciteten hos en ASUS Chromebox och är helt integrerad med Google Workspace vilket gör det enkelt ansluta till möten direkt från t ex en kalenderhändelse eller e-postinbjudan. Med ett snabbt, lättanvänt gränssnitt är det enkelt att hålla videomöten med flera personer och dela skärmar och innehåll med varandra.

Maskinvara för Hangouts Meet

Kontakta oss för mer information och demo

Vill du veta mer om hur du kan effektivisera dina möten med hjälp av Hangouts Meet? Eller vill du ha en demo? Kontakta oss på tel 08-42 00 04 00 eller e-post: info@onlinepartner.se


Chromebox for Meeting licens

Varför behöver man en Google Meet-licens? Chromebox for Meeting-licensen är känd under flera namn, bl a Google Meet-licens och även artikelbenämningen CROSCFMSWDISSTD. Chromebox for Meeting-licens behövs för att man ska kunna koppla upp sig till hårdvaran för Google Meet och delta i videomöten.

Online Partner är en av få utvalda återförsäljare av licensen. Vårt pris är detsamma som hos Google. Vi tar inget extra men hjälper dig däremot att aktivera licensen så att du kommer igång snabbt och effektivt med videomöten.

Pris: €230 för 12 månader