Ge dina idéer full kraft med Google Cloud Platform

Google Cloud Platform (GCP) är en heltäckande uppsättning moduler av molnbaserade tjänster och innehåller alla verktyg ni behöver för att skapa allt från enkla hemsidor till de mest komplexa applikationerna.

Google Cloud Platform ger er tillgång till samma stabila och innovativa plattform av virtuella servrar, avancerade utvecklingsverktyg och världsomspännande fibernätverk som Google använder till sina egna tjänster, bland annat YouTube, Google Search, Gmail och G Suite. Listan över företag som använder Google Cloud Platform är lång och och representerar några av världens mest populära tjänster med flera hundra miljoner användare varje dag.

Välj Online Partner som licensombud för Google Cloud Platform

Är du intresserad av att testa Google Cloud Platform? Vi hjälper dig att komma igång. Ta kontakt med oss på tel 08-42 00 04 00 eller e-post: info@onlinepartner.se

Vi hjälper dig få ut mer av GCP

Online Partner har mer än 20 års erfarenhet av molnbaserade lösningar, databaser och utveckling av applikationer. Våra utvecklare är experter inom Google Cloud Platform och innehar flera av de mest kunskapskrävande certifieringarna från Google. Vi hjälper er med allt från en strategisk färdplan, migrering av era system till GCP, databaser, BigData, utveckling, arkitektur och support.

Google Cloud Platform

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör av oss inom kort.