Google Voice

Smart, molnbaserad telefonitjänst för små och stora företag

Google Voice är en molnbaserad tjänst och en integrerad del av Google Workspace. Med ett enda nummer från Google Voice kan du organisera och skapa regler för alla enheter som du kan använda för att ringa och ta emot samtal med – fast telefoni på arbetet och hemma, din mobitlelefon, dator och surfplatta. Alla enheter som du kan logga in på Google Voice, är din telefon. Google Voice förbättrar dessutom grundläggande samtalstjänster genom att tillföra avancerade funktioner med Googles välkända AI-teknik och maskininlärning i bakgrunden.

Vill du ha mer information?

Om du vill veta mer om hur Google Voice kan stötta dig och ditt företag, fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Kommunicera effektivare

Google Voice är en attraktiv och kostnadseffektiv väg bort från en infrastruktur som är baserad på växellösningar och fast telefoni. Google Voice gör vanliga samtal mer effektiva och produktiva genom att låta användaren själv välja vilken enhet som passar bäst för att ringa och ta emot samtal, skicka textmeddelanden och ta emot/skicka röstmeddelanden. Google Voice har appar för både Android och iPhone samt är en integrerad del av Google Workspace vilket innebär att tjänsten även är tillgänglig på en vanlig dator. Du loggar in med ditt Googlekonto och fortsätter till Google Voice där du får tillgång till funktioner och inställningar som du använder för att skräddarsy telefonitjänsterna så att de passar ditt eget dagliga arbetsflöde.

Enkelt, säkert, skalbart!

Google Voice är utvecklad för Google Workspace och vilar på samma säkra och pålitliga infrastruktur som alla andra molntjänster från Google. Google Voice skyddas med flera avancerade säkerhetslager och övervakas ständigt för upptäcka eventuella hot som till exempel skadlig programvara, virus och andra former av skadlig kod. Kryptering tillför ett ytterligare säkerhetslager för ökad trygghet och integritet. Uppdateringar sker automatiskt i bakgrunden. Det är lika enkelt att hantera Google Voice som alla andra molnbaserade tjänster från Google tack vare den välkända, intuitiva kontrollpanelen som finns i Google Workspace.

En eller flera tusen användare

När ditt företag ska expandera verksamheten, här hemma eller internationellt, ansluter du nya medarbetare till Google Voice på samma sätt som du lägger till nya användare i Google Workspace. Detsamma gäller givetvis när verksamheten behöver anpassas till färre medarbetare. Ditt Voicenummer är molnbaserat vilket innebär att Google Voice alltid är tillgängligt, oavsett var ni befinner er. Du och dina medarbetare bestämmer själva vilka enheter ni vill använda till era telefonsamtal. Ni slipper vara beroende av telefonoperatörer som vill att ni ska koppla in nya abonnemang och fasta telefoner. Sluta slösa tid och pengar på att hantera operatörer och telefonileverantörer. Börja effektivisera din verksamhet med Google Voice.

Smartare telefoni
med Google Voice

Här är några exempel på vad Google Voice erbjuder:

  • Använd ditt eget personliga Voicenummer för dina samtal på alla dina enheter; mobiltelfon, dator, headset eller fasta telefon
  • Ring och ta emot samtal inifrån andra appar i Google Workspace, till exempel Gmail, Chat och Meet
  • Använd Kalender för att styra om dina samtal när du har möten, fokustid eller är på språng
  • Få användbar förhandsinformation innan du svarar – vem som ringer, ärende och om du blir inringd till ett videosamtal
  • Blockera oönskade samtal genom att filtrera bort skräpsamtal innan samtalet kopplas till dig
  • Inkommande röstmeddelanden transkriberas till text med talsyntes baserad på AI och maskininlärning
  • Textmeddelanden konverteras till röstmeddelande med talsyntes baserad på AI och maskininlärning
  • Aktivera interaktiva receptionister med olika talsvarslösningar och vidarekopplingsfunktioner