En hållbar lösning för en grönare framtid

Minska ditt företags klimatavtryck och bidra till en mer hållbar värld med Googles molnbaserade plattform.

Hållbarhet är inte längre bara ett modeord – det är en nödvändighet för företag som vill vara konkurrenskraftiga och ansvarsfulla. Google Workspace erbjuder en molnbaserad arbetsplatslösning som inte bara effektiviserar samarbete och produktivitet, utan också hjälper dig att minska ditt företags miljöpåverkan och bidra till en mer hållbar framtid.

Google Workspace för en grönare IT-miljö

Genom att flytta till molnet kan du minska ditt företags energiförbrukning avsevärt. Google Workspace körs på energieffektiva datacenter som drivs av förnybar energi, vilket minskar ditt företags koldioxidutsläpp.

Minskat behov av hårdvara

Med Google Workspace behöver du inte längre investera i och underhålla fysiska servrar och annan hårdvara. Detta minskar inte bara kostnaderna, utan även behovet av att producera och transportera ny hårdvara, vilket i sin tur minskar miljöpåverkan.

Papperlösa arbetsflöden

Google Workspace verktyg som Dokument, Kalkylark och Presentationer möjliggör digitalt samarbete och minskar behovet av att skriva ut dokument. Detta sparar papper och minskar avfallet.

Miljömedvetna funktioner

Google Workspace erbjuder funktioner som hjälper dig att göra mer hållbara val. Till exempel kan du använda Google Meet för virtuella möten istället för att resa, vilket minskar koldioxidutsläppen från transporter.

Transparens och rapportering

Google ger dig insikter i ditt företags koldioxidavtryck genom detaljerade rapporter. Du kan se hur mycket energi och utsläpp som sparas genom att använda Google Workspace, vilket ger dig möjlighet att sätta upp mål och följa dina framsteg mot en mer hållbar verksamhet.

Google Workspace hållbarhet

Det gröna valet

100% förnybar energi

Google har varit koldioxidneutralt sedan 2007 och matchar nu sin energiförbrukning med 100% förnybar energi.

Energieffektiva datacenter

Googles datacenter är bland de mest energieffektiva i världen, med en genomsnittlig PUE (Power Usage Effectiveness) på 1,1.

Minskat koldioxidavtryck

Genom att använda Workspace kan ditt företag minska sitt koldioxidavtryck med upp till 85% jämfört med traditionell kontorsprogramvara.

Återvunnet material i hårdvara

Google använder återvunnet material i sina produkter, inklusive Chromebooks och Nest-enheter.

Miljöcertifiering

Googles datacenter är certifierade enligt ISO 14001, en internationell standard för miljöledningssystem.