Framtidens arbetsplats, idag

Låt artificiell intelligens (AI) förstärka er produktivitet, kreativitet och samarbete.

Artificiell intelligens (AI) omformar hur vi arbetar. Google Workspace ligger i framkant och integrerar AI på ett sätt som gör ert arbete smartare, snabbare och mer meningsfullt.

Öka produktiviteten med hjälp av AI

Genom att flytta till molnet kan du minska ditt företags energiförbrukning avsevärt. Google Workspace körs på energieffektiva datacenter som drivs av förnybar energi, vilket minskar ditt företags koldioxidutsläpp.

Skriv smartare och snabbare

I Gmail hjälper Smart Compose dig att avsluta meningar och formulera professionella svar med ett enda klick. Långa dokument blir lättare att hantera med automatiskt genererade sammanfattningar i Dokument.

Effektivisera era möten

Google Meet använder AI för att förbättra ljudkvaliteten, minska bakgrundsljud och automatiskt transkribera era möten. Med Studioljus får du dessutom en professionell look med AI-driven belysning.

Analysera data på ett smartare sätt

I Kalkylark kan AI hjälpa dig att organisera data och skapa tabeller automatiskt. Du får även AI-genererade insikter och förslag som hjälper dig att tolka dina data på ett djupare plan.

Släpp loss kreativiteten

I Slides kan du nu skapa unika bilder direkt i dina presentationer med hjälp av textprompter. Smart chips i Dokument ger dig snabb tillgång till relevant information och åtgärder direkt i dina dokument.

Säkerhet och kontroll i fokus

Google Workspace använder AI för att skydda dig mot skräppost, phishing och skadlig programvara, samtidigt som du behåller full kontroll över dina data. Google följer strikta sekretessregler och ser till att din information är skyddad.

Google Workspace AI

Google Workspace med AI

Ökad produktivitet med upp till 30%

Googles AI-drivna funktioner, som Smart Compose i Gmail och Explore i Sheets, kan öka produktiviteten med upp till 30% genom att automatisera repetitiva uppgifter och ge smarta förslag.

Bättre beslutsfattande med 25% snabbare dataanalys

AI-funktioner i Google Workspace, som automatisk datainsamling och avancerad analys i Sheets, kan hjälpa dig att analysera data 25% snabbare och fatta mer välgrundade beslut.

Förbättrad noggrannhet med 90% minskning av fel

AI-drivna funktioner som grammatikkontroll och automatisk översättning i Docs kan minska antalet fel med upp till 90%, vilket förbättrar kvaliteten på ditt arbete.

Personlig anpassning

AI i Workspace anpassar sig till dina behov och ger personliga rekommendationer och förslag, vilket gör din arbetsdag mer effektiv och smidig.

Ständig innovation

Google investerar kontinuerligt i utveckling av nya AI-funktioner, vilket ger dig tillgång till de senaste innovationerna inom artificiell intelligens.