Google Workspace for Education – Bäst för både miljö och skola

Sverige är fantastiskt! Vi har seglat upp och blivit bland de bästa i världen på att använda Google Workspace for Education. Lättanvända, flexibla och säkra verktyg som främjar undervisning, samarbete och kommunikation.

Undervisningen blir smidigare och eleverna stöttas i att lämna in så bra arbeten som möjligt. Verktyg för tillgänglighet hjälper alla elever att lära, växa och utvecklas. Användarnas arbeten, identitet och integritet skyddas med säkerhetsfunktioner och kontroller. Lärare och skoladministratörer sparar mycket tid tack vare att flera processer som t ex administration, planering, undervisning, närvaro, betygsättning och fördelning av lärarresurser kan hanteras utan att behöva hoppa mellan olika plattformar.

Att Googles molntjänster är koldioxidneutrala sedan 2007 bidrar också till framgångarna. Och att det går att spara mycket pengar! Google Workspace for Education Fundamentals är gratis vilket innebär att ni kan komma igång snabbt och göra anpassningar på vägen om nya behov uppstår! Använder ni Windows så går det alldeles utmärkt att fortsätta använda tillsammans med Google Workspace for Education. Och har ni gamla datorer som sjunger på sista versen så går det att rädda dem genom att konvertera dem till Chromebooks.

Förvaltningsmöte

Har du frågor och funderingar? Boka ett möte med oss direkt!

Just nu erbjuder vi en kostnadsfri workshop som ger dig insikter i det tekniska, pedagogiska och ekonomiska förutsättningarna. Boka in en tid som passar dig redan nu.

Chromebooks – optimala datorer för Sveriges skolor

Visste du att Chromebooks är utvecklade för undervisning och ligger på första plats när skolor i Sverige köper nya datorer? Chromebooks är enkla att använda, startar på några sekunder och uppdateras automatisk. De har flera säkerhetslager som tillsammans skapar en mycket säker miljö för elever och lärare, där efterlevnad av GDPR och den personliga integriteten alltid har högsta prioritet. De är snabba, tysta, tåliga och finns i flera utföranden och prisklasser för att passa olika budgetar. Kostnaden för en Chromebook under en 3-årsperiod är 60 % lägre än för andra enheter och behöver dessutom 58 % mindre tid i hantering. Här kan du själv räkna ut vad din skola kan spara om ni börjar använda Chromebooks.

Du får hjälp av Sveriges främsta specialister

Online Partner är kunskapsledande experter när det gäller att hjälpa skolor att byta till Google Workspace for Education. Vi är certifierad partner till Google sidan 2010 och flera av våra medarbetare har tidigare arbetat som lärare, skolledare och IKT-strateger. Vi vet vilka behov och utmaningar skolan har idag och vi har hjälpt ett stort antal skolor och kommuner att göra förflyttningen från t ex windows till en ny miljö med Google Workspace for Education och Chromebooks. Vill du komma igång snabbt så hjälper vi på Online Partner dig. Vi finns till hands under hela resan och samordnar och genomför allt steg-för-steg – från förberedelse, migrering till utbildningsinsatser.