Har du problem med att betala Google Workspace med kreditkort?

Problem med att betala Google Workspace med kreditkort? Google stödjer idag inte tvåstegsverifiering av kreditkort som är ett EU direktiv sedan januari 2021. Det gör att vissa kunder inte kan använda kreditkort när de ska betala för sitt Google Workspace utan måste vända sig till en återförsäljare.

Betala Google Workspace med kreditkort eller faktura?

Istället för att betala Google Workspace med kreditkort erbjuder Online Partner att du betalar dina Google Workspace-licenser på vanlig faktura som skickas till dig per e-post eller vanlig post – varje månad eller en gång om året. Vi blir ditt licensombud genom att du lämnar dina företagsuppgifter till oss. Därefter får du licenskostnaden på faktura. Dessutom får du tillgång till en kunnig och engagerad partner utan någon som helst extra kostnad.

Flexibla betalningar för Google Workspace med faktura

Online Partner är återförsäljare för både Google Workspace och Google Cloud Platform. Vi erbjuder flexibla betalningar via faktura till alla våra kunder. Du kan själv välja om du vill ha faktura per månad eller år och du kan även utforma hur du vill ha fakturan, till vilken avdelning, vilket kostnadsställe med mera. Du bestämmer hur du vill ha det.

Mer för pengarna med Online Partner

Vem är ditt licensombud? Google eller kanske någon annan leverantör? Välj Online Partner istället. Det är gjort i en handvändning och kostar inget extra. Vi bjuder på unik kompetens, personligt engagemang, flexibel fakturering och mycket annat. Samma pris, mer för pengarna!

Online Partner är Sveriges ledande Google specialister

Vi har varit partner med Google och återförsäljare av deras tjänster i över 10 år. Online Partner AB är kunskaps- och marknadsledande när det gäller att effektivisera processer, samarbete, produktivitet och kommunikation i företag, skolor, organisationer och myndigheter med hjälp av molnbaserade verktyg i Google Workspace och Google Cloud Platform.

Välkommen som kund hos Online Partner!

Problem betala Google Workspace med kreditkort

Enkla och smidiga betalningar för Google Workspace hos Online Partner

Kontakta oss direkt

info@onlinepartner.se eller 08-42 00 04 00.