Grundutbildning i Google Workspace 

Verklighetsanpassad utbildning

Grundkursen vänder sig till alla medarbetare som ska använda Google Workspace i det dagliga arbetet. Efter utbildningen är deltagarna redo att börja arbeta i Google Workspace och har kunskap om hur alla produktivitetsverktyg fungerar. Vi lär ut grunderna i Google Workspace genom övningar där deltagarna bland annat lär sig att skicka, bekräfta eller avböja mötesinbjudningar. Vi arbetar online med programmen via deltagarnas eget Googlekonto och lär oss att använda Google Workspace i både datorn och mobiltelefonen. Deltagarna får praktiska kunskaper i Gmail och hur de kan utforma sitt eget mailkonto efter personliga behov för att passa just deras egna effektivitetskrav. På samma sätt går vi igenom Kontakter, Kalender, Meet, Drive och webbläsaren Chrome.

Kom igång snabbt med Google Workspace verktyget

Kursdeltagarna lär sig att arbeta effektivt med dokumentverktygen i Google Workspace – Dokument, Kalkylark och Presentationer. Det innefattar hur man skapar, publicerar och arbetar i gemensamma dokument som vi tillsammans redigerar online. De får också lära sig likheterna och skillnaderna med Microsoft Office och Google Workspace samt hur de kan använda och integrera dokument från Microsoft Word, Excel och Powerpoint.

Vad kostar det?

Online Partners utbildningar är en investering i ett effektivare arbetsflöde där medarbetarna är trygga och kunniga användare av Google Workspace. Vi anpassar våra utbildningar efter era önskemål och behov. Priset är baserat på antal deltagare och var utbildningen genomförs. Vi håller våra utbildningar på distans via Google Meet, på plats i dina lokaler eller hos oss.

Grundutbildningen omfattar en introduktion i:

  • Gmail
  • Kontakter
  • Kalender
  • Dokument, Kalkylark & Presentationer
  • Drive
  • Chrome

Ja, jag vill veta mer. Kontakta mig!