Påbyggnadsutbildning i Google Workspace

Verklighetsanpassad utbildning

Påbyggnadskursen vänder sig till alla som redan använder de grundläggande verktygen i Google Workspace i sitt dagliga arbete. Efter en påbyggnadsutbildningen är deltagarna redo att öka effektiviteten när de användander Google Workspace. Vi lär ut grunderna i Google Chat, Meet, Keep, Sites, och Formulär. Utbildningen kan anpassas om kunden har specifika behov. Utbildningsdeltagarna bör ha gått, eller ha kunskaper motsvarande, vår Grundutbildning.

Effektivare arbetsdag

Verktygen från grundutbildningen är ett steg mot en effektivare arbetsdag, men det finns så mycket mer att göra! Erfarna utbildare guidar deltagarna till förståelse för hur de resterande verktygen i Google Workspace på ett bra sätt ökar möjligheterna till kommunikation, samarbete och effektivisering men framför allt hur verktygen hänger ihop. Hur man gör arbetet roligare och effektivare lärs ut under en mycket kvalitativ halvdag.

Vad kostar det?

Online Partners utbildningar är en investering i ett effektivare arbetsflöde där medarbetarna är trygga och kunniga användare av Google Workspace. Vi anpassar våra utbildningar efter era önskemål och behov. Priset är baserat på antal deltagare och var utbildningen genomförs. Vi håller våra utbildningar på distans via Google Meet, på plats i dina lokaler eller hos oss.

Ja, jag vill veta mer. Kontakta mig!